Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 41

Thread: Pek Grafik

  1. #1

  2. #2

  3. #3
    fumakiller
    Guest

    Default

    boleh tanya sikit?
    apa kegunaan benda ni?

  4. #4
    Kenshin
    Guest

    Wink

    Quote Originally Posted by fumakiller View Post
    boleh tanya sikit?
    apa kegunaan benda ni?
    kebaikan = akan mencantikan permandangan layout kampung dengan custom ikon
    keburukan = akan melambatkan masa loading bergantung pada prestasi internet

  5. #5
    Kiva
    Guest

    Default

    macam mana nk set untuk siang/malam tu??aku patut copy link yang mane satu?? aku dh try tp asyik jadi malam je...dh tukar kat setting untuk siang/malam tu...geram betul la
    Last edited by Kiva; 04-17-2009 at 10:10 AM.

  6. #6
    Kenshin
    Guest

    Default

    Ku pun tak faham apa pertanyaan ko ni... tak pernah pula ada set malam atau siang untuk travian... sebab, once ko dah copy link skin ke profile, ia akan keluar apa yang telah ko copy tadi... takde setting lain dah...!!

  7. #7
    Kiva
    Guest

    Default

    ape plak ko tak paham...cube ko klik salah satu link yg utk pek grafik tu...ade link untuk siang/malam..tgk la bebetul..siap dia pny command pun ade tulis ALT(alternate)

  8. #8
    cedia7891
    Guest

    Default

    adex pek grafik yg paling simple...
    cz aku selalu main kat dlm handset,lmbt loading n caj mahal...

  9. #9
    Kenshin
    Guest

    Default

    ok.. ok... dah jumpa...
    ni link yang ku masuk...

    http://my.travianskins.com/alt/09/19/caesars/lune/

    ko try tukar alt number /09/19/ kepada /07/19/
    pastu ko test aa... ia bertukar atau tak...!! 07 maknanya pagi jam 7 dan 19 adalah 7 petang...

  10. #10
    Kiva
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by Kenshin View Post
    ok.. ok... dah jumpa...
    ni link yang ku masuk...

    http://my.travianskins.com/alt/09/19/caesars/lune/

    ko try tukar alt number /09/19/ kepada /07/19/
    pastu ko test aa... ia bertukar atau tak...!! 07 maknanya pagi jam 7 dan 19 adalah 7 petang...
    tak bertukar..malas la nk tukar siang/malam...mcm takde faedah je...biar jer laa

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •