Search:

Type: Posts; User: Sanji

Page 1 of 20 1 2 3 4

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    104
    Views
    53,970

    tak nak kene bedah. takut (whew)

    tak nak kene bedah. takut (whew)
  2. Thread: Artifak

    by Sanji
    Replies
    1
    Views
    3,260

    boleh tengok kat dalam treasury

    boleh tengok kat dalam treasury
  3. Replies
    104
    Views
    53,970

    awek xde ke

    awek xde ke
  4. Replies
    58
    Views
    36,908

    bukak buku baru

    bukak buku baru
  5. Replies
    8
    Views
    8,060

    tidur ler apa lagi?

    tidur ler apa lagi?
  6. Replies
    16
    Views
    6,535

    sila rujuk FB ^ ^

    sila rujuk FB ^ ^
  7. Thread: Pelayan baru

    by Sanji
    Replies
    0
    Views
    4,136

    Pelayan baru

    kepada pemain

    Untuk pengetahuan, penangguhan pelayan baru (speed atau normal) bukan sahaja berlaku di Malaysia. Ia adalah penangguhan Travian secara keseluruhannya. Ia bertujuan untuk memperbaiki...
  8. Thread: 2 tahun

    by Sanji
    Replies
    5
    Views
    6,290

    cara orang bermain tetap sama, cume strategi...

    cara orang bermain tetap sama, cume strategi berubah untuk adept cara T4 punye gamestyle :D
  9. Thread: Now doing

    by Sanji
    Replies
    60
    Views
    35,488

    mari tdooo

    mari tdooo
  10. Waktu keamanan sempena Hari Raya Aidilfitri 2011

    Waktu Keamanan bagi pelayan my5 sempena Hari Raya AidilFitri akan bermula pada 29 Ogos 2011 (jam 18:00) sehingga 30 Ogos 2011 (jam 18:00).

    Waktu Keamanan bagi pelayan my1,my2 dan my6 sempena Hari...
  11. Replies
    16
    Views
    6,535

    tunggu pengumuman dari GameAdmin ^ ^

    tunggu pengumuman dari GameAdmin ^ ^
  12. Replies
    5
    Views
    2,841

    tunggu pengumuman dari GameAdmin ^ ^

    tunggu pengumuman dari GameAdmin ^ ^
  13. Replies
    5
    Views
    4,810

    Sticky: Mengubah penetapan DNS

    Masalah untuk log masuk pagi pengguna Maxis ialah kerana kegagalan pelayan DNS Maxis untuk menukar URL travian kepada alamat IP

    http://i.imgur.com/16GKkl.jpg
    Langkah pertama - Pergi ke "Network...
  14. Replies
    6
    Views
    3,984

    tiada efek kecuali tak boleh check askar yg...

    tiada efek kecuali tak boleh check askar yg datang @ pergi.

    dalam T3.6, lebih tinggi tahap TP, lagi banyak bangunan yang boleh pemain target. dalam tahap 20 juga pemain boleh target 2 bangunan...
  15. Thread: Now doing

    by Sanji
    Replies
    60
    Views
    35,488

    baru balik dari kuala selangor (cool)

    baru balik dari kuala selangor (cool)
  16. Thread: Now doing

    by Sanji
    Replies
    60
    Views
    35,488

    abg bobo terlalu pro nk men kt sini (bow)

    abg bobo terlalu pro nk men kt sini (bow)
  17. Thread: Now doing

    by Sanji
    Replies
    60
    Views
    35,488

    ps: simming at teamserver :D

    ps: simming at teamserver :D
  18. Thread: Now doing

    by Sanji
    Replies
    60
    Views
    35,488

    melakar strategi baru kat teamserver (cool)

    melakar strategi baru kat teamserver (cool)
  19. Thread: Now doing

    by Sanji
    Replies
    60
    Views
    35,488

    yep. Qayyum kartunis majalah Ujang/MOY...

    yep. Qayyum kartunis majalah Ujang/MOY publications
  20. Thread: Now doing

    by Sanji
    Replies
    60
    Views
    35,488

    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=...

    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=214344088605970&id=111965761282

    Al Fatihah
  21. Thread: Now doing

    by Sanji
    Replies
    60
    Views
    35,488

    nak balik uni (cool)

    nak balik uni (cool)
  22. Thread: Now doing

    by Sanji
    Replies
    60
    Views
    35,488

    keep it up! ps: ada incoming :p

    keep it up!

    ps: ada incoming :p
  23. Thread: mcm mna..??

    by Sanji
    Replies
    1
    Views
    2,230

    tahap titik perhimpunan kene la lvl 20. ^ ^...

    tahap titik perhimpunan kene la lvl 20. ^ ^ jumlah minimum tak silap kene 20 cata. 10 cata each target
  24. Thread: Now doing

    by Sanji
    Replies
    60
    Views
    35,488

    kawan sapa tu bobo? :P ps: tension broadband...

    kawan sapa tu bobo? :P

    ps: tension broadband slow XD
  25. Thread: ubah capital

    by Sanji
    Replies
    2
    Views
    1,088

    pergi ke istana, ada fungsi ubah ibu kota kat...

    pergi ke istana, ada fungsi ubah ibu kota kat situ. sebelum ubah, ada beberapa peringatan, semua tahap sumber ibu kota sebelum ni akan jatuh ke tahap 10
Results 1 to 25 of 500
Page 1 of 20 1 2 3 4