Search:

Type: Posts; User: WuNan

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Thread: Transfer Gold

    by WuNan
    Replies
    8
    Views
    2,847

    mohon rujuk kepada sokongan plus untuk masalah...

    mohon rujuk kepada sokongan plus untuk masalah berkaitan dengan emas@berkaitan dengannya jika masih tidak mendapat emel/emas
    http://ts2.travian.com.my/support_form.php?t=plussupport
  2. Thread: Transfer Gold

    by WuNan
    Replies
    8
    Views
    2,847

    Hanya emas yang dibeli boleh dipindahkan. Emas...

    Hanya emas yang dibeli boleh dipindahkan. Emas percuma (i.e emas jemputan, emas permulaan atau emas yang ditukarkan dari perak) tidak boleh dipindahkan. Emas juga hanya boleh dipindahkan jika akaun...
  3. haha..ada mmg ada tp noob je :S

    haha..ada mmg ada tp noob je :S
  4. yup2...de gold mmg berjaya kalo pndai gune..hehe

    yup2...de gold mmg berjaya kalo pndai gune..hehe
  5. Replies
    4
    Views
    2,214

    untuk server ts1 yg baru ni ade ubah ke sama...

    untuk server ts1 yg baru ni ade ubah ke sama macam srver biasa?
  6. Replies
    1
    Views
    776

    sila hubungi sokongan plus jika terdapat sebarang...

    sila hubungi sokongan plus jika terdapat sebarang masalah mengenai pembayaran @pembelian emas :)
  7. Thread: hello2

    by WuNan
    Replies
    21
    Views
    4,237

    pastikan pass anda secure...skrg ni ramai yg kene...

    pastikan pass anda secure...skrg ni ramai yg kene cam 2...so b carefull
  8. Thread: hello2

    by WuNan
    Replies
    21
    Views
    4,237

    sepatutnya pingat akan diberikan pada pemain yang...

    sepatutnya pingat akan diberikan pada pemain yang dah 3 tahun main dengan alamat email yang sama
    Penerima pingat ini akan menerima maklumat berkaitan pingat melalui email.
  9. Thread: hello2

    by WuNan
    Replies
    21
    Views
    4,237

    betul2..hehe tgh mencari la ni..mane tau de yg...

    betul2..hehe tgh mencari la ni..mane tau de yg tgh maen tp xlarat maen sesorg ke...:p
    ko x maen landsay?
  10. Thread: hello2

    by WuNan
    Replies
    21
    Views
    4,237

    haha..sje je tau pasl ts5 ni..dh lmbt nk start...

    haha..sje je tau pasl ts5 ni..dh lmbt nk start ni..lgpon maleh maen sesorg..
  11. Thread: hello2

    by WuNan
    Replies
    21
    Views
    4,237

    maen pon tidak..mane la nk jemput...haha

    maen pon tidak..mane la nk jemput...haha
  12. Thread: hello2

    by WuNan
    Replies
    21
    Views
    4,237

    tah ler..slalu forum myx je meriah...kt sini...

    tah ler..slalu forum myx je meriah...kt sini kureng..xleh nk kenal2...:p
  13. Thread: hello2

    by WuNan
    Replies
    21
    Views
    4,237

    hello2

    forum ts5 ni senyap je ke?
    pe cita server ni...top player sape?
    hehehe
  14. Replies
    104
    Views
    53,970

    ak pon..nak maen..tp kalo maen sorg xtrjaga...

    ak pon..nak maen..tp kalo maen sorg xtrjaga kot...kene time ak kne keje mmpuih xtrjaga..:(
  15. Replies
    104
    Views
    53,970

    2 die my5 dah mai..brmula lah idup dpn...

    2 die my5 dah mai..brmula lah idup dpn lappy@tab@fon sume lah gadjet2 korg..wakakak
  16. Replies
    104
    Views
    53,970

    ko noobess dikalangn pro..ak noob dkalangan...

    ko noobess dikalangn pro..ak noob dkalangan noob...kira pro la bg ak 2..(bow)
  17. yup2..kalo de dual lg bguih kan..:p boleh la...

    yup2..kalo de dual lg bguih kan..:p
    boleh la landsay jd dual ak..(nod)
  18. Replies
    8
    Views
    14,530

    Sticky: hidup lg ke thread ni?..hehe de sape2 nak maen...

    hidup lg ke thread ni?..hehe
    de sape2 nak maen my5.?
    maleh nak maen sorg ni..dual anyone?
  19. kene aktif ak rse..

    kene aktif ak rse..
  20. Replies
    104
    Views
    53,970

    haha..2 wunan pendekar laut..ni pendekar...

    haha..2 wunan pendekar laut..ni pendekar kelaut..wakkaa
  21. Replies
    104
    Views
    53,970

    ceh..name je legend..org yg maen x pon..prebet...

    ceh..name je legend..org yg maen x pon..prebet lg..haha
    ko tlg la ajar ak maen faris (bow)..ni server bru nk start ni
  22. Replies
    10
    Views
    10,236

    Sticky: guide bguih dah..circle je bruk...wakakak

    guide bguih dah..circle je bruk...wakakak
  23. Replies
    104
    Views
    53,970

    hehe sy pon same...dh lame xmaen ni...huhu last...

    hehe
    sy pon same...dh lame xmaen ni...huhu last dlu my1..sape yg mng tah..xabes maen pon..haha
  24. Thread: Pemain baru

    by WuNan
    Replies
    12
    Views
    16,392

    Sticky: hai salam perkenalan (hi) kpd otai2ntk tnjuk...

    hai salam perkenalan (hi)
    kpd otai2ntk tnjuk ajar (bow)
    bru nk start main my5 ni..hehe :)
Results 1 to 24 of 29
Page 1 of 2 1 2