Tab Content
No More Results

199 Visitor Messages

  1. Assalammualaikum,Salam Sejahtera,

    Saya adalah rakan kepada permain McD di server yg sama iaitu server ts2.travian.com . Apa yang saya harapkan ialah sila semak semula berkaitan permain ini , kerana dari apa yang diberi tahu MH langgsung tidak beri peluang kepada beliau dan hal beliau sebagai pengguna. Ia saya juga tahu permainan ini mempunyai peraturan tetapi apa yang boleh saya katakan bukan setiap manusia itu terlepas dari melakukan kesalahan. Tolonglah berikan beliau perluang terakhir. Dari pengiraan saya sudah Hampir 3minggu akaun beliau di bannd. Dan saya harapkan perkara ini dapat diselesaikan dalam masa yang singkat kerana sudah terlalu lama perkara ini ditangguhkan dan pada saya denda dan hukuman ini cukup meyedarkan permain seperti McD . Andai perkara ini dibiarkan tanpa apa-apa tindakan kemungkinan permain-permain yang setia bermain dengan teravia akan berhijrah kepada permainan lain.

    regard,
    an Loyal of malaysia Travian player.
  2. mana buleh.. hehe
  3. baik release Speed versi T3.6 dulu yg xde bug ma, sambil2 repair la bug t4, hahaha suka2 jer ckp ikut sedaap mulut.. kekeke
  4. speed xkn release kot selagi ada bug T4.. maybe la hehe
  5. myx and my3 will be suspended temporarily. Please wait an announcement from GameMaster

    Knp kene suspend bro? malaysian admin x byr ufti kt german ke? hahaha...
  6. good for you then :P
  7. mmg server yg berat la aq rse, sbb tenet aq bole tahan laju... anyways skg da oke la skit, da boleh dpt 5 wave serangan masuk pada 1 masa (mmg sure xleh nk dipotong, hahahaha)...
  8. gap tu boleh perbaiki kot kalau tenet laju. btw pakai chrome, laju nk sim tapi slow masa nk send attack
  9. harap2 t3.6 la bro... pc aq berat giler, ta sedap main t4, gap wave cata jauh giler bila susun... hahaha
  10. tunggu pengumuman dari Adam, aku pun lack of information ni
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 199
Page 1 of 20 12311 ... LastLast
Page 1 of 20 12311 ... LastLast
About Sanji

Basic Information

About Sanji
Biography:
Mugiwara Pirates
Location:
New World
Interests:
Woman
Occupation:
Cook

Signature




"Never trust someone with mask"

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,050
Posts Per Day
0.33
Albums
Total Albums
1
Total Photos
5
Visitor Messages
Total Messages
199
Most Recent Message
01-10-2014
General Information
Last Activity
09-29-2013
Join Date
10-09-2008
Referrals
11
Home Page
http://www.keladi.org

17 Friends

  1. 4u2c 4u2c is offline

    Prebet

    • Send a message via Yahoo to 4u2c
    4u2c
  2. AdaM AdaM is offline

    Community Manager

    AdaM
  3. aRa aRa is offline

    • Send a message via Yahoo to aRa
    • Send a message via Skype™ to aRa
    aRa
  4. biri2 biri2 is offline

    Leftenan Muda

    biri2
  5. Cherry Pie Cherry Pie is offline

    Lans Koperal

    • Send a message via Skype™ to Cherry Pie
    Cherry Pie
  6. cipkuk cipkuk is offline

    • Send a message via ICQ to cipkuk
    • Send a message via Yahoo to cipkuk
    • Send a message via Skype™ to cipkuk
    cipkuk
  7. hatake_kakashi
  8. king10magi
  9. Landsay
  10. limit limit is offline

    • Send a message via MSN to limit
    • Send a message via Yahoo to limit
    • Send a message via Skype™ to limit
    limit
Showing Friends 1 to 10 of 17
Page 1 of 2 12 LastLast