Tab Content
No More Results

216 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Aku pun cakap malay, tapi aku bukan malay.
  2. mesti la AdaM orang malay
    kan die cakap malay tu
  3. Adam u malay?
  4. thx adam, I can upload it now
  5. Maxter : dah ok? kalau masih tak ok, cuba try upload semula

    far_east : cuba la jalan2 kat forum...
  6. NATAR tu ape???
  7. hi,

    Somehow my avatar-rights are blocked... I can't upload any new avatar anymore and I dunno why? Could u help me with that?
  8. rizky_dudulz
    sebab awak buat silap kot (fikirkan semula berlandaskan peraturan )
    Wassabi
    kalau nak tolong juga boleh ada dua cara selamat
    1 buat id mol dan top -up untuk mereka
    2 buat id pastu beli gold kemudian delete kembali dan hantar pautan gold kepada orang yang dikehendakki
    cadangan
    3 minta adam buat sistem permidahan gold yang dibeli ( cash buy ) kepada pemain lain ( macam sever tamat, kita boleh hantar gold kepada orang lain )
    4 boleh beli gold kepada pemain tersebut jika log in sebagai penjaga

    ( semua kat atas saya reka sendiri bukalah dari pihak travian )
  9. kenapa ID saya di band berkali2..?????salah saya apa????
  10. wassabi : kawapan untuk soalan pertama jelas tertera dalam peraturan permainan ^_^
    soalan kedua, jika anda maksudkan membantu mereka membeli emas, ia tidak dibenarkan ^_^
Showing Visitor Messages 101 to 110 of 216
Page 11 of 22 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast
Page 11 of 22 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast
About AdaM

Basic Information

Statistics


Total Posts
Total Posts
373
Posts Per Day
0.12
Last Post
Penggabungan Forum Travian! 13 Hours Ago
Visitor Messages
Total Messages
216
Most Recent Message
03-05-2017
General Information
Last Activity
13 Hours Ago
Join Date
10-08-2008
Referrals
11

37 Friends

  1. 4u2c 4u2c is offline

    Prebet

    • Send a message via Yahoo to 4u2c
    4u2c
  2. aRa aRa is offline

    • Send a message via Yahoo to aRa
    • Send a message via Skype™ to aRa
    aRa
  3. Cherry Pie Cherry Pie is offline

    Lans Koperal

    • Send a message via Skype™ to Cherry Pie
    Cherry Pie
  4. cipkuk cipkuk is offline

    • Send a message via ICQ to cipkuk
    • Send a message via Yahoo to cipkuk
    • Send a message via Skype™ to cipkuk
    cipkuk
  5. Don_Vito Don_Vito is offline

    Lans Koperal

    • Send a message via ICQ to Don_Vito
    • Send a message via MSN to Don_Vito
    • Send a message via Yahoo to Don_Vito
    Don_Vito
  6. Doxycycline ♛ Doxycycline is offline

    WW WinneR

    Doxycycline
  7. fariez23 fariez23 is offline

    Prebet

    fariez23
  8. GaDiSKaLiSPeLuRu GaDiSKaLiSPeLuRu is offline

    GreatesT RuleR

    • Send a message via Yahoo to GaDiSKaLiSPeLuRu
    • Send a message via Skype™ to GaDiSKaLiSPeLuRu
    GaDiSKaLiSPeLuRu
  9. Hamunaptra Hamunaptra is offline

    Prebet

    Hamunaptra
  10. Howzat Howzat is offline

    • Send a message via ICQ to Howzat
    • Send a message via MSN to Howzat
    • Send a message via AIM to Howzat
    • Send a message via Yahoo to Howzat
    • Send a message via Skype™ to Howzat
    Howzat
Showing Friends 1 to 10 of 37
Page 1 of 4 123 ... LastLast