Tab Content
No More Results

216 Visitor Messages

  1. Aku pun cakap malay, tapi aku bukan malay.
  2. mesti la AdaM orang malay
    kan die cakap malay tu
  3. Adam u malay?
  4. thx adam, I can upload it now
  5. Maxter : dah ok? kalau masih tak ok, cuba try upload semula

    far_east : cuba la jalan2 kat forum...
  6. NATAR tu ape???
  7. hi,

    Somehow my avatar-rights are blocked... I can't upload any new avatar anymore and I dunno why? Could u help me with that?
  8. rizky_dudulz
    sebab awak buat silap kot (fikirkan semula berlandaskan peraturan )
    Wassabi
    kalau nak tolong juga boleh ada dua cara selamat
    1 buat id mol dan top -up untuk mereka
    2 buat id pastu beli gold kemudian delete kembali dan hantar pautan gold kepada orang yang dikehendakki
    cadangan
    3 minta adam buat sistem permidahan gold yang dibeli ( cash buy ) kepada pemain lain ( macam sever tamat, kita boleh hantar gold kepada orang lain )
    4 boleh beli gold kepada pemain tersebut jika log in sebagai penjaga

    ( semua kat atas saya reka sendiri bukalah dari pihak travian )
  9. kenapa ID saya di band berkali2..?????salah saya apa????
  10. wassabi : kawapan untuk soalan pertama jelas tertera dalam peraturan permainan ^_^
    soalan kedua, jika anda maksudkan membantu mereka membeli emas, ia tidak dibenarkan ^_^
Showing Visitor Messages 101 to 110 of 216
Page 11 of 22 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast
Page 11 of 22 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast
About AdaM

Basic Information

Statistics


Total Posts
Total Posts
380
Posts Per Day
0.12
Last Post
Panggilan terakhir sebelum penggabungan forum! 1 Week Ago
Visitor Messages
Total Messages
216
Most Recent Message
03-05-2017
General Information
Last Activity
4 Days Ago
Join Date
10-08-2008
Referrals
3

37 Friends

Showing Friends 1 to 8 of 37
Page 1 of 4 123 ... LastLast