Conversation Between Sanji and Ezzuddeen

17 Visitor Messages

Page 1 of 2 12 LastLast
  1. baik release Speed versi T3.6 dulu yg xde bug ma, sambil2 repair la bug t4, hahaha suka2 jer ckp ikut sedaap mulut.. kekeke
  2. myx and my3 will be suspended temporarily. Please wait an announcement from GameMaster

    Knp kene suspend bro? malaysian admin x byr ufti kt german ke? hahaha...
  3. mmg server yg berat la aq rse, sbb tenet aq bole tahan laju... anyways skg da oke la skit, da boleh dpt 5 wave serangan masuk pada 1 masa (mmg sure xleh nk dipotong, hahahaha)...
  4. harap2 t3.6 la bro... pc aq berat giler, ta sedap main t4, gap wave cata jauh giler bila susun... hahaha
  5. Sanji, erm server 3 malaysia, agak2 bila mau restart? dan ia akan direstart sebagai t3.6 atau t4 server bro? thanks
  6. okeh bro... da jumpa, hahaha.. thanks V Much Mr Sanji..
  7. ha?? lurk moar?? yg mne bro?? kasi link la sng.. huhu.. thankz...
  8. bro... nak tye skit, forum arkib yg simpan rekod each server dah x de kew??? aku mencari2 x jumpa2 la.. hu3
  9. Numpang simak gan.. hehehe....
  10. pasal t4 bro....
    aku rasa mesti akan ada clasic server yg mana masih versi t3.6...
    tp itu mesti normal server jea....
    xkn ada speed server yg jd classic yg masih pakai t3.6 bro....
    senak perut la student2 yg main, last2, myx hanya tinggal berapa kerat je player agaknya..
    sume main clasicc server @ t3.6 server...

    just my opinion..
    huhuhu
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 17
Page 1 of 2 12 LastLast